Nu är det… Gymdags!!

From the Blog

Free_Weights

Nu är det… Gymdags!!

Hej alla glada och pigga, ja hej till alla er andra också för den delen. Ni kanske precis har tränat färdigt efter ett svettigt workoutpass eller varit på gymmet och lyft vikter motsvarande en mindre by.

Gymdags.se är helt nystartat och kommer till en början vara ganska spartanskt.. vad som komma skall är inte skrivet i stjärnorna men inte heller i sten. Den kommer dock börja som en liten blogg till att börja med.

Så vem är det som skriver då?Pelle_tittar
Jo ni kan kalla mig Pelle, för det kallar alla andra mig! =)

Jag har ett osunt leverne bakom mig med en massa kilon i bagaget. Inte levt direkt jättenyttigt direkt men tanken med denna sida är att jag och min gode vän Gigge ska använda den som lite språngbräda för oss själva för att ha en ursäkt att komma till gymmet. Jag börjar min resa till att bli fit igen på 105kg. Det är ca 20 kg som ska trimmas bort och förhoppningsvis omvandlas från fett till lite muskler på vägen också.

Vi får se var det slutar men målet är satt!

Nu är det Gymdags!!

 

 

Have your say