100 dagar | Dag 1

From the Blog

large_image_370

100 dagar | Dag 1

Ja så var det igång.

Efter lite idéhamrande hos mina goda vänner Bella & Albin så kom vi fram till att man kanske skulle göra nåt med allt man tänkt ta tag i. Och att göra det i hundra dagar känns som en bra start.

Så vad innebär 100 dagar för mig?

  • Ingen Alkohol, Tobak eller liknande.
  • Ingen läsk eller fikabröd.
  • Inget snask, chips, godis mm.
  • Max äta utemat en gång/vecka.
  • Träna minst 2 ggr / vecka.

Jag började min första dag med att jobba såklart och efter det blev det ett BodyCombat-pass på worldclass där jag tränar. Mitt under halva passet så knasa knät åt skogen och jag vågade inte hoppa mer än nödvändigt så jag hoppas att det bara var nåt tillfälligt. ^^ Börjar bra lixom. Men kan väl inte annat än skylla på min tidigare immobilitet  och några kilon för mycket att vrida runt. Dock ska det ju bort varefter! :D

Men nu innan sängdags ska jag ordna lite matlåda tills imorn och beundra det faktum att det bara är 99 dagar kvar.. :D

Have your say