Dag 2

From the Blog

P1070801

Dag 2

Och vips så har dag 2 försvunnit som en avlöning en vacker sommarmånad!

Lyckades med bedriften att redan andra dagen äta min enda utemat jag får äta denna vecka. Var med kollega på stan efter jobbet och inhandlade tröjor till träning. Och så blev det såklart ett stopp på Istanbul Kebab för intag av lite kanongod Lammkebab. Jag var dock lika duktig som jag planerat att vara. Blev en sallad, ingen pomme och Loka att dricka. Jag kanske har karaktär iaf. ;)

Sen eftermiddagen och kvällen har jag lekt fotbollsfotograf och inte i vilken match som helst utan Östgötacupsfinalen mellan Kuddby och världens bästa fotbollslag: Torstorp!
Eftersom Torstorp är just världens bästa fotbollslag så såg de till att vinna matchen med 6-2. Grymt tryck med mycket publik och många glada miner.  GRATTIS TORSTORP!!

Dag 2 slutar med att jag sorterar ut och lägger ut bilder från matchen, kommer även ordna en matlåda.. falukorv och broccoli.. kanske inte idérikast men ändå näring.. :D

Ajöken!

Have your say