Dag 3

From the Blog

mc-hopp

Dag 3

Och så var dag 3 till ända.

Efter inrådan från en god vän som av nån lustig anledning valde att bli lite av en PT åt mig (är grymt tacksam!) så har jag idag passat på att mäta lite mått på mig själv så jag ska ha nån hum om vad jag har för omfång nu och sen om hundra dagar.  Min vikt väger jag nästan varje morgon redan och har koll på. Men måtten runt midja, hals och biceps har jag inte haft nån koll på innan. Där tänker jag inte mäta varje dag dock, kanske en gång i månaden eller nåt sånt. =)

För att det inte ska försvinna för eftervärlden så lägger jag ut mina mått lite hipp som happ här:

  • Midja (vid navel) = 106 cm
  • Vid höftben = 103 cm
  • Biceps (ospänt) = 33 cm
  • Hals = 42,5 cm

Nåt annat än det där kommer jag inte mäta! Så ingen idé att fråga! haha.. ^^

Och Onsdag  var det visst idag, det var även Basket-onsdag! Första basketen för denna säsong och riktigt roligt. Började spela med gubbarna i våras och fastnade direkt, härligt gäng med riktig fighting-spirit. Hoppas att mitt flås kan jobbas upp så jag orkar med mer än mina ytterst tillfälliga löpningar.

Nu ska jag varva ner med proteinpulver, tvätt i maskinen och drömma mig bort till lite olika motorcyklar man kan tänka sig krama om i framtiden…

Have your say