Dag 4

From the Blog

kyckling grillad

Dag 4

Tjillevippen!
Oj va dagarna rullar undan. =)

Idag var en såndär dag då man undrar var dagen tog vägen!.. hmm.. Nåja, den avslutades iaf med grillkväll hos goda vänner. Riktigt härligt när sommarvärmen gör lite sista försöket till ryck såhär innan hösten slår in ordentligt. :)

Har förresten börjat handla nåt som ska likna en nyttigare diet idag.  Handlat grönsaker, nötter, kärnor, keso (typ gräddfil med frigolit i)  och lite restprodukt i form av Kvarg. Så nu kanske det kan börja bli bättre matlådor och mat framåt helgen här! Tyvärr blev det inte någe gym idag, räckte gott och väl med träningen från basketen igår. Dock har jag redan bestämt att jag ska träna imorn efter jobbet då behöver jag jobba av lite energi igen. Tror jag ska sikta på intervall-löp och lite bråkande med maskinerna som man kan få muskler av!

Adios amigos!

Have your say