Dag 5

From the Blog

Grid2

Dag 5

En fredag utan dess like!

Ja, alltså denna fredag innefattade arbete som de flesta andra fredagar, men sen efter jobbet så tog jag en liten mysstund med min katt Sir Wiggle och sen direkt till gymmet. Tränade intervall-löpning och även lite styrka i armar och rygg. När jag hade tränat klart så passade jag på att svänga upp till Nya Parken i Norrköping och kollade på när Torstorp IF gick och vann mot Bosna med 5-2.

Sen resten av kvällen spenderade jag med att spela lite bilspel på steam, GRID 2, underhållande och ett evigt gör-om-gör-rätt-spel. :D

Idag var även första dagen jag lite mer seriöst körde en riktig dietmat, har ätit Keso, Solroskärnor, pumpafrön och linfrön i omgångar. Till lunch blev det tonfisk med champinjoner, tomater och paprika. Knasiga är att det nu är dags att gå och snarka snart för ska upp och jobba extra imorn. Men ändå känner jag inte att jag har nåt sug efter chips eller ölkorv/godis.. gött det! :)

Dag 5 är finito! Godnatters!

Have your say