Dag 6 | Väggen?!

From the Blog

indiana-jones-logo

Dag 6 | Väggen?!

Idag tog jag ett extra pass på jobbet och räknade material i åtta timmar.. Kände redan då att nånting inte var helt okej med kroppen. Men beslöt mig för att träna med en kär vän på WorldClass efter jobbet som vi hade bestämt.

Det blev ett riktigt hårt pass, ni vet sånt pass när benen inte bär nerför trappor och man önskar man hade handikappanpassad toalett hemma! ;)

På träningen kändes allt bra igen men nu såhär på kvällskvisten så är jag tokigt avdankad och jag får se om jag sprungit in i nån vägg och kroppen försöker ge upp med lite sjukdom som följd eller om de bara är min kropp som påminner mig om att jag inte sovit helt tillräckligt dessa dagar.. ^^

Nåja, nu är det Indiana Jones och lite lördagsgott i form av varmrökt lax som gäller! Dag 6 är över!

Have your say