Dag 7 | En vecka!

From the Blog

game-intro

Dag 7 | En vecka!

Yes! Nu är den sjunde dagen slut, dvs att en hel vecka av mina hundra dagar har flugit förbi. Ja, det stämmer, veckan har gått riktigt fort. Hitintills är väl det jobbigaste att faktiskt motstå frestelsen att köpa en Coca Cola eller nån annan god läsk när man är törstig. Men har klarat av det hittils och valt någon form av bubblande vatten som finns i miljarder versioner att välja på ;)

Idag lyckades jag trots träningsvärken sen passet igår få ihop soffan i källaren. Ett stort TACK ska riktas till Gigge som glatt hjälpt till och fått söndan att innebära att jag tog tag i massa saker. Målade klart en trappa och köpte även lister till den som skall dit när jag hittar min bågsåg.

Kvällen nu har avslutats med lite ”Plauge Inc” (ett spel som går ut på att skapa en 100% effektiv pandemi, underbar spelidé om ni frågar mig) detta tillsammans med en egenkomponerad röra iform av Creme Fraiche med örtkryddor, varmrökt lax, räkor & avokadobitar. Så gott så Gordon Ramsey själv önskat han uppfunnit den! ;)

Ayye Caramba amigos, bara 93 dagar kvar nu! :D

Have your say